De strakke feesttent in Almelo (Overijssel) huren

Stille disco sets

• Compleet met Silence disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Stille-disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Stille disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Stille-disco hoofdtelefoon.

strakke Feesttent in Almelo strakke mobiele event locatie

Huur deze strakke feesttent in Almelo en omgeving. Gaaf voor een Vrijgezellenfeest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige gala feest in Overijssel.

Vraag een offerte voor deze unieke mobiele feestlocatie

Ook leuk voor een Strandfeest

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Almelo, Overijssel. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort pop-up tent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere feesttent), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, pop-up tent).

Huur de leukste feesttent in Almelo, nou.. eigenlijk wel de leukste mobiele evenementenlocatie van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Beachpart in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Familiefeest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Overijssel.

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Almelo

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Overijssel. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Verras je gasten met een deze opvallende mobiele party locatie

Organiseer je een Bedrijfsfeest in Overijssel? Verras je gasten dan met een strakke pop-up tent. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze strakke feest-tent in Almelo. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze feest-tent valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de pop-up tent staat opgebouwd.

Mooie party-tent op je feest-tent

Huur deze party-tent voor je volgende pop-up feesttent. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke mobiele feesttent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Zaltbommel, Delftzijl, Hoogezand Sappemeer, Maassluis en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.