De sfeervolle feesttent in Almere (Flevoland) huren

Verras je gasten met een deze opvallende pop-up tent

Organiseer je een 70s/80s/90s feest in Flevoland? Verras je gasten dan met een sfeervolle mobiele feestlocatie. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze sfeervolle feest-tent in Almere. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze mobiele pop-up tent valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de mobiele feesttent staat opgebouwd.

sfeervolle Feesttent in Almere sfeervolle feest-tent

Huur de leukste feesttent in Almere, nou.. eigenlijk wel de leukste mobiele event locatie van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Apres-ski-feest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Apres-ski-feest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Flevoland.

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Almere

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Flevoland. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Huur deze sfeervolle feesttent in Almere en omgeving. Gaaf voor een Carnavals feest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige 70s/80s/90s feest in Flevoland.

Ook leuk voor een Bedrijfsfeest

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Almere, Flevoland. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort feesttent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere party-tent), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, mobiele event locatie).

Silent-disco sets

• Compleet met Stille-disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Stille disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Silence disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Silence disco hoofdtelefoon.

Vraag een offerte voor deze unieke mobiele event locatie

Mooie mobiele feesttent op je mobiele feesttent

Huur deze mobiele feestlocatie voor je volgende mobiele party locatie. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke pop-up tent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Arnhem, Amsterdam, Zevenaar, Houten en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.