De meest unieke feesttent in Amersfoort (Utrecht) huren

meest unieke Feesttent in Amersfoort meest unieke feest-tent

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Amersfoort

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Utrecht. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Huur de leukste feesttent in Amersfoort, nou.. eigenlijk wel de leukste feest-tent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Apres-ski-feest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Beursfuif, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Utrecht.

Ook leuk voor een Vrijgezellenfeest

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Amersfoort, Utrecht. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort pop-up feesttent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere pop-up tent), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, mobiele event locatie).

Mooie pop-up tent op je mobiele feestlocatie

Huur deze mobiele pop-up tent voor je volgende mobiele feesttent. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke feesttent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Duiven, Wassenaar, Alphen aan den Rijn, Veldhoven en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Huur deze meest unieke feesttent in Amersfoort en omgeving. Gaaf voor een 70s/80s/90s feest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige Verjaardagsfeest in Utrecht.

Vraag een offerte voor deze unieke feesttent

Verras je gasten met een deze opvallende mobiele party locatie

Organiseer je een 70s/80s/90s feest in Utrecht? Verras je gasten dan met een meest unieke pop-up tent. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze meest unieke feest-tent in Amersfoort. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze mobiele feesttent valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de mobiele party locatie staat opgebouwd.

Silence disco sets

• Compleet met Stille-disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Stille-disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Stille-disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Stille-disco hoofdtelefoon.