De bijzondere feesttent in Amstelveen (Noord-Holland) huren

Silence disco sets

• Compleet met Silence-disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Stille disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Silence-disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Stille disco hoofdtelefoon.

Huur deze bijzondere feesttent in Amstelveen en omgeving. Gaaf voor een Strandfeest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige Beachpart in Noord-Holland.

bijzondere Feesttent in Amstelveen bijzondere feesttent

Ook leuk voor een Bedrijfsfeest

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Amstelveen, Noord-Holland. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort pop-up tent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere party-tent), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, mobiele evenementenlocatie).

Verras je gasten met een deze opvallende pop-up tent

Organiseer je een my sweet 16 party in Noord-Holland? Verras je gasten dan met een bijzondere party-tent. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze bijzondere feest-tent in Amstelveen. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze mobiele feesttent valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de mobiele pop-up tent staat opgebouwd.

Mooie mobiele party locatie op je mobiele pop-up tent

Huur deze mobiele party locatie voor je volgende mobiele pop-up tent. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke mobiele feestlocatie bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Assen, Zaandstad, Buren, Stein en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Huur de leukste feesttent in Amstelveen, nou.. eigenlijk wel de leukste pop-up tent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk my sweet 16 party in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Schoolfeest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Noord-Holland.

Vraag een offerte voor deze unieke pop-up feesttent

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Amstelveen

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Noord-Holland. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.