De speciale feesttent in Apeldoorn (Gelderland) huren

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Apeldoorn

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Gelderland. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Vraag een offerte voor deze unieke mobiele pop-up tent

Huur de leukste feesttent in Apeldoorn, nou.. eigenlijk wel de leukste party-tent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Beursfuif in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Apres-ski-feest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Gelderland.

Huur deze speciale feesttent in Apeldoorn en omgeving. Gaaf voor een gala feest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige gala feest in Gelderland.

speciale Feesttent in Apeldoorn speciale mobiele event locatie

Silent disco sets

• Compleet met Silent disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Stille disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Silent disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Silence-disco hoofdtelefoon.

Mooie mobiele event locatie op je mobiele evenementenlocatie

Huur deze pop-up tent voor je volgende mobiele pop-up tent. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke partytent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Capelle aan den IJssel, Beuningen, Oisterwijk, Wijchen en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Ook leuk voor een studenten introductie feest

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Apeldoorn, Gelderland. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort mobiele evenementenlocatie in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere mobiele pop-up tent), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, partytent).

Verras je gasten met een deze opvallende mobiele feestlocatie

Organiseer je een Examenfeest in Gelderland? Verras je gasten dan met een speciale mobiele feestlocatie. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze speciale feest-tent in Apeldoorn. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze party-tent valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de mobiele pop-up tent staat opgebouwd.