De opvallende feesttent in Arnhem (Gelderland) huren

t

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Arnhem

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Gelderland. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

opvallende Feesttent in Arnhem opvallende feest-tent

Silent disco sets

• Compleet met Silence disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Stille disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Silence-disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Silent-disco hoofdtelefoon.

Mooie mobiele event locatie op je party-tent

Huur deze party-tent voor je volgende mobiele party locatie. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke mobiele event locatie bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Rotterdam, Dalfsen, Culemborg, Borger Odoorn en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Huur deze opvallende feesttent in Arnhem en omgeving. Gaaf voor een Cocktail Party of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige Schoolfeest in Gelderland.

Huur de leukste feesttent in Arnhem, nou.. eigenlijk wel de leukste partytent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Tentfeest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je sweet 18 feest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Gelderland.

Vraag een offerte voor deze unieke feest-tent

Ook leuk voor een Examenfeest

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Arnhem, Gelderland. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort mobiele pop-up tent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere mobiele evenementenlocatie), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, party-tent).

Verras je gasten met een deze opvallende party-tent

Organiseer je een Tentfeest in Gelderland? Verras je gasten dan met een opvallende party-tent. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze opvallende feest-tent in Arnhem. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze pop-up tent valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de mobiele party locatie staat opgebouwd.