De gigantische feesttent in Assen (Drenthe) huren

Mooie pop-up tent op je feesttent

Huur deze mobiele feestlocatie voor je volgende mobiele party locatie. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke mobiele event locatie bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Horst aan de Maas, Naaldwijk, Zoetermeer, Hellevoetsluis en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Huur de leukste feesttent in Assen, nou.. eigenlijk wel de leukste mobiele pop-up tent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Jubileumfeest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Schoolfeest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Drenthe.

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Assen

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Drenthe. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

gigantische Feesttent in Assen gigantische feest-tent

Ook leuk voor een foute avond

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Assen, Drenthe. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort pop-up tent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere mobiele event locatie), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, pop-up feesttent).

Silent-disco sets

• Compleet met Stille disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Silent disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Stille disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Stille disco hoofdtelefoon.

Vraag een offerte voor deze unieke mobiele event locatie

Verras je gasten met een deze opvallende feest-tent

Organiseer je een Jubileumfeest in Drenthe? Verras je gasten dan met een gigantische feesttent. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze gigantische feest-tent in Assen. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze feest-tent valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de mobiele feesttent staat opgebouwd.

Huur deze gigantische feesttent in Assen en omgeving. Gaaf voor een 70s/80s/90s feest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige Jubileumfeest in Drenthe.