De sfeervolle feesttent in Beuningen (Gelderland) huren

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Beuningen

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Gelderland. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Ook leuk voor een Buurtfeest

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Beuningen, Gelderland. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort pop-up tent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere pop-up tent), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, mobiele feesttent).

Huur deze sfeervolle feesttent in Beuningen en omgeving. Gaaf voor een Familiefeest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige 25 jaar getrouwd fuif in Gelderland.

Mooie pop-up tent op je feest-tent

Huur deze mobiele event locatie voor je volgende partytent. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke partytent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Emmen, Almere, Breda, Ermelo en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

sfeervolle Feesttent in Beuningen sfeervolle feest-tent

Huur de leukste feesttent in Beuningen, nou.. eigenlijk wel de leukste mobiele party locatie van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk gala feest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je studenten introductie feest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Gelderland.

Verras je gasten met een deze opvallende feest-tent

Organiseer je een Beursfuif in Gelderland? Verras je gasten dan met een sfeervolle feesttent. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze sfeervolle feest-tent in Beuningen. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze partytent valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de mobiele pop-up tent staat opgebouwd.

Vraag een offerte voor deze unieke feest-tent

Stille-disco sets

• Compleet met Silence disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Stille-disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Silent-disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Silent disco hoofdtelefoon.

Geplaatst in Door heel Nederland en getagd met , , , .