De speciale feesttent in Boxtel (Noord-Brabant) huren

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Boxtel

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Noord-Brabant. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Mooie party-tent op je mobiele party locatie

Huur deze feest-tent voor je volgende feest-tent. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke mobiele party locatie bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Werkendam, Sint Michielsgestel, Bergen, Veldhoven en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Stille disco sets

• Compleet met Stille disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Silence-disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Stille disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Silence disco hoofdtelefoon.

Huur de leukste feesttent in Boxtel, nou.. eigenlijk wel de leukste pop-up tent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Buurtfeest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Apres-ski-feest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Noord-Brabant.

Huur deze speciale feesttent in Boxtel en omgeving. Gaaf voor een foute avond of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige 70s/80s/90s feest in Noord-Brabant.

Vraag een offerte voor deze unieke party-tent

speciale Feesttent in Boxtel speciale mobiele feestlocatie

Ook leuk voor een Beursfuif

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Boxtel, Noord-Brabant. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort pop-up feesttent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere mobiele feesttent), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, mobiele feestlocatie).

Verras je gasten met een deze opvallende party-tent

Organiseer je een Carnavals feest in Noord-Brabant? Verras je gasten dan met een speciale pop-up feesttent. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze speciale feest-tent in Boxtel. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze partytent valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de party-tent staat opgebouwd.

Geplaatst in Door heel Nederland en getagd met , , , .