De opvallende feesttent in Breda (Noord-Brabant) huren

opvallende Feesttent in Breda opvallende feesttent

Huur deze opvallende feesttent in Breda en omgeving. Gaaf voor een Tentfeest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige studenten introductie feest in Noord-Brabant.

Mooie mobiele pop-up tent op je mobiele event locatie

Huur deze partytent voor je volgende mobiele evenementenlocatie. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke mobiele event locatie bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Den Ham, Beverwijk, IJsselstein, Zaltbommel en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Huur de leukste feesttent in Breda, nou.. eigenlijk wel de leukste mobiele feestlocatie van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Examenfeest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Bedrijfsfeest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Noord-Brabant.

Vraag een offerte voor deze unieke pop-up tent

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Breda

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Noord-Brabant. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Verras je gasten met een deze opvallende feest-tent

Organiseer je een sweet 18 feest in Noord-Brabant? Verras je gasten dan met een opvallende mobiele feesttent. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze opvallende feest-tent in Breda. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze mobiele feestlocatie valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de partytent staat opgebouwd.

Stille disco sets

• Compleet met Silent-disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Silent-disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Silent-disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Silence disco hoofdtelefoon.

Ook leuk voor een Jubileumfeest

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Breda, Noord-Brabant. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort party-tent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere feesttent), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, mobiele party locatie).