De prachtige feesttent in Bussum (Noord-Holland) huren

Ook leuk voor een Buurtfeest

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Bussum, Noord-Holland. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort mobiele evenementenlocatie in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere party-tent), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, mobiele pop-up tent).

Mooie feest-tent op je mobiele event locatie

Huur deze mobiele evenementenlocatie voor je volgende mobiele evenementenlocatie. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke partytent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Hardenbeg, Purmerend, Kerkrade, Oosterhout en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Stille-disco sets

• Compleet met Stille-disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Stille-disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Stille-disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Stille-disco hoofdtelefoon.

Verras je gasten met een deze opvallende feesttent

Organiseer je een Apres-ski-feest in Noord-Holland? Verras je gasten dan met een prachtige partytent. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze prachtige feest-tent in Bussum. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze pop-up tent valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de partytent staat opgebouwd.

Vraag een offerte voor deze unieke feesttent

Huur de leukste feesttent in Bussum, nou.. eigenlijk wel de leukste mobiele event locatie van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk foute avond in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Boerenfeest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Noord-Holland.

prachtige Feesttent in Bussum prachtige party-tent

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Bussum

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Noord-Holland. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Huur deze prachtige feesttent in Bussum en omgeving. Gaaf voor een Buurtfeest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige Verjaardagsfeest in Noord-Holland.

Geplaatst in Door heel Nederland en getagd met , , , .