De geweldige feesttent in Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland) huren

Huur de leukste feesttent in Capelle aan den IJssel, nou.. eigenlijk wel de leukste pop-up tent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Buurtfeest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Strandfeest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Zuid-Holland.

Vraag een offerte voor deze unieke party-tent

Ook leuk voor een Cocktail Party

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort party-tent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere mobiele event locatie), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, pop-up feesttent).

Verras je gasten met een deze opvallende mobiele party locatie

Organiseer je een 25 jaar getrouwd fuif in Zuid-Holland? Verras je gasten dan met een geweldige mobiele evenementenlocatie. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze geweldige feest-tent in Capelle aan den IJssel. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze feesttent valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de mobiele event locatie staat opgebouwd.

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Capelle aan den IJssel

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Zuid-Holland. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Huur deze geweldige feesttent in Capelle aan den IJssel en omgeving. Gaaf voor een Verjaardagsfeest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige Carnavals feest in Zuid-Holland.

Mooie mobiele pop-up tent op je mobiele pop-up tent

Huur deze mobiele feesttent voor je volgende mobiele evenementenlocatie. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke feesttent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Opsterland, Hellevoetsluis, Dronten, Spijkenisse en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

geweldige Feesttent in Capelle aan den IJssel geweldige party-tent

Silence disco sets

• Compleet met Silence disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Silence-disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Silence disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Stille-disco hoofdtelefoon.