De mooiste feesttent in Culemborg (Gelderland) huren

Mooie feest-tent op je party-tent

Huur deze mobiele pop-up tent voor je volgende mobiele feestlocatie. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke mobiele feesttent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Middelburg, Zwolle, Langedijk, Krimpen aan den IJssel en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

mooiste Feesttent in Culemborg mooiste mobiele feestlocatie

Huur de leukste feesttent in Culemborg, nou.. eigenlijk wel de leukste partytent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Jubileumfeest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Cocktail Party, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Gelderland.

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Culemborg

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Gelderland. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Ook leuk voor een Boerenfeest

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Culemborg, Gelderland. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort pop-up tent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere mobiele party locatie), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, mobiele feestlocatie).

Huur deze mooiste feesttent in Culemborg en omgeving. Gaaf voor een Boerenfeest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige Examenfeest in Gelderland.

Verras je gasten met een deze opvallende party-tent

Organiseer je een bruiloft feest in Gelderland? Verras je gasten dan met een mooiste mobiele feestlocatie. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze mooiste feest-tent in Culemborg. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze mobiele pop-up tent valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de party-tent staat opgebouwd.

Vraag een offerte voor deze unieke mobiele event locatie

Silence-disco sets

• Compleet met Stille-disco DJ(s)
    • Een wandelende versie (mobiele Stille disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Silence disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Silent disco hoofdtelefoon.