De strakke feesttent in Dalfsen (Overijssel) huren

Vraag een offerte voor deze unieke pop-up feesttent

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Dalfsen

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Overijssel. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Ook leuk voor een Strandfeest

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Dalfsen, Overijssel. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort partytent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere pop-up feesttent), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, mobiele evenementenlocatie).

Verras je gasten met een deze opvallende mobiele feestlocatie

Organiseer je een 25 jaar getrouwd fuif in Overijssel? Verras je gasten dan met een strakke party-tent. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze strakke feest-tent in Dalfsen. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze pop-up feesttent valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de mobiele party locatie staat opgebouwd.

Silence disco sets

• Compleet met Silent disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Silent disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Stille disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Stille-disco hoofdtelefoon.

Huur deze strakke feesttent in Dalfsen en omgeving. Gaaf voor een Bedrijfsfeest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige Verjaardagsfeest in Overijssel.

strakke Feesttent in Dalfsen strakke feest-tent

Huur de leukste feesttent in Dalfsen, nou.. eigenlijk wel de leukste mobiele feesttent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk my sweet 16 party in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Examenfeest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Overijssel.

Mooie mobiele party locatie op je mobiele party locatie

Huur deze mobiele event locatie voor je volgende party-tent. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke party-tent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Hoogezand Sappemeer, De Bilt, Brunssum, Beuningen en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.