De sfeervolle feesttent in De Bilt (Utrecht) huren

Ook leuk voor een hangover party

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van De Bilt, Utrecht. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort pop-up feesttent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere mobiele party locatie), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, mobiele feestlocatie).

Verras je gasten met een deze opvallende mobiele pop-up tent

Organiseer je een Familiefeest in Utrecht? Verras je gasten dan met een sfeervolle pop-up tent. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze sfeervolle feest-tent in De Bilt. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze mobiele party locatie valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de mobiele feesttent staat opgebouwd.

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in De Bilt

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Utrecht. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Silent-disco sets

• Compleet met Stille disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Silent-disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Stille disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Silent disco hoofdtelefoon.

Vraag een offerte voor deze unieke mobiele evenementenlocatie

Huur deze sfeervolle feesttent in De Bilt en omgeving. Gaaf voor een hangover party of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige Beachpart in Utrecht.

sfeervolle Feesttent in De Bilt sfeervolle pop-up tent

Mooie pop-up feesttent op je mobiele feestlocatie

Huur deze mobiele event locatie voor je volgende mobiele event locatie. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke pop-up feesttent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Beverwijk, Delft, Woerden, Purmerend en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Huur de leukste feesttent in De Bilt, nou.. eigenlijk wel de leukste mobiele event locatie van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Boerenfeest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je 25 jaar getrouwd fuif, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Utrecht.