De unieke feesttent in De Ronde Venen (Utrecht) huren

Huur deze unieke feesttent in De Ronde Venen en omgeving. Gaaf voor een Themafeest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige hangover party in Utrecht.

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in De Ronde Venen

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Utrecht. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Ook leuk voor een Apres-ski-feest

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van De Ronde Venen, Utrecht. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort mobiele evenementenlocatie in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere partytent), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, mobiele pop-up tent).

Vraag een offerte voor deze unieke mobiele event locatie

Huur de leukste feesttent in De Ronde Venen, nou.. eigenlijk wel de leukste pop-up feesttent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Examenfeest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Carnavals feest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Utrecht.

Silence disco sets

• Compleet met Silence-disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Stille-disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Silence disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Stille disco hoofdtelefoon.

Mooie mobiele event locatie op je mobiele evenementenlocatie

Huur deze mobiele pop-up tent voor je volgende mobiele feesttent. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke mobiele feesttent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Deventer, Dalfsen, Rotterdam, Emmen en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

unieke Feesttent in De Ronde Venen unieke pop-up feesttent

Verras je gasten met een deze opvallende mobiele evenementenlocatie

Organiseer je een Babyborre-fuif in Utrecht? Verras je gasten dan met een unieke feest-tent. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze unieke feest-tent in De Ronde Venen. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze feest-tent valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de partytent staat opgebouwd.