De speciale feesttent in Den Bosch (Noord-Brabant) huren

Verras je gasten met een deze opvallende party-tent

Organiseer je een Apres-ski-feest in Noord-Brabant? Verras je gasten dan met een speciale pop-up feesttent. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze speciale feest-tent in Den Bosch. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze mobiele party locatie valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de mobiele event locatie staat opgebouwd.

speciale Feesttent in Den Bosch speciale mobiele pop-up tent

Huur deze speciale feesttent in Den Bosch en omgeving. Gaaf voor een foute avond of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige gala feest in Noord-Brabant.

Vraag een offerte voor deze unieke mobiele pop-up tent

Huur de leukste feesttent in Den Bosch, nou.. eigenlijk wel de leukste pop-up feesttent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Strandfeest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Apres-ski-feest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Noord-Brabant.

Mooie mobiele feestlocatie op je mobiele feesttent

Huur deze mobiele feesttent voor je volgende partytent. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke partytent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Hoogezand Sappemeer, Noordoostpolder, Zoetermeer, Renkum en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Ook leuk voor een Jubileumfeest

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Den Bosch, Noord-Brabant. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort mobiele feestlocatie in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere mobiele pop-up tent), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, party-tent).

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Den Bosch

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Noord-Brabant. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Silent disco sets

• Compleet met Silence-disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Stille disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Silent disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Silent disco hoofdtelefoon.