De opvallende feesttent in Den Haag (Zuid-Holland) huren

Verras je gasten met een deze opvallende mobiele pop-up tent

Organiseer je een Themafeest in Zuid-Holland? Verras je gasten dan met een opvallende pop-up tent. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze opvallende feest-tent in Den Haag. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze pop-up feesttent valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de mobiele evenementenlocatie staat opgebouwd.

opvallende Feesttent in Den Haag opvallende mobiele feestlocatie

Ook leuk voor een Bedrijfsfeest

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Den Haag, Zuid-Holland. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort mobiele feesttent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere mobiele feestlocatie), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, partytent).

Mooie mobiele party locatie op je mobiele event locatie

Huur deze pop-up feesttent voor je volgende mobiele party locatie. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke mobiele pop-up tent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Stein, Brunssum, Weert, Dronten en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Huur deze opvallende feesttent in Den Haag en omgeving. Gaaf voor een Boerenfeest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige Vrijgezellenfeest in Zuid-Holland.

Huur de leukste feesttent in Den Haag, nou.. eigenlijk wel de leukste mobiele pop-up tent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Jubileumfeest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Buurtfeest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Zuid-Holland.

Silence-disco sets

• Compleet met Silence disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Silent-disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Stille-disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Silence-disco hoofdtelefoon.

Vraag een offerte voor deze unieke pop-up feesttent

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Den Haag

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Zuid-Holland. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.