De geweldige feesttent in Deventer (Overijssel) huren

Ook leuk voor een sweet 18 feest

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Deventer, Overijssel. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort pop-up feesttent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere pop-up feesttent), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, mobiele pop-up tent).

Stille-disco sets

• Compleet met Stille-disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Stille-disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Stille disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Silent-disco hoofdtelefoon.

Huur deze geweldige feesttent in Deventer en omgeving. Gaaf voor een Examenfeest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige Babyborre-fuif in Overijssel.

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Deventer

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Overijssel. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Verras je gasten met een deze opvallende mobiele feestlocatie

Organiseer je een Buurtfeest in Overijssel? Verras je gasten dan met een geweldige mobiele event locatie. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze geweldige feest-tent in Deventer. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze pop-up tent valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de mobiele party locatie staat opgebouwd.

geweldige Feesttent in Deventer geweldige mobiele feesttent

Huur de leukste feesttent in Deventer, nou.. eigenlijk wel de leukste pop-up feesttent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Boerenfeest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Tentfeest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Overijssel.

Mooie mobiele pop-up tent op je mobiele evenementenlocatie

Huur deze partytent voor je volgende mobiele pop-up tent. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke pop-up feesttent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Zevenaar, Etten Leur, Arnhem, Assen en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Vraag een offerte voor deze unieke partytent