De leuke feesttent in Doetinchem (Gelderland) huren

Huur deze leuke feesttent in Doetinchem en omgeving. Gaaf voor een Apres-ski-feest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige studenten introductie feest in Gelderland.

leuke Feesttent in Doetinchem leuke mobiele feestlocatie

Ook leuk voor een hangover party

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Doetinchem, Gelderland. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort mobiele pop-up tent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere feest-tent), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, pop-up feesttent).

Huur de leukste feesttent in Doetinchem, nou.. eigenlijk wel de leukste pop-up tent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Apres-ski-feest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Schoolfeest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Gelderland.

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Doetinchem

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Gelderland. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Vraag een offerte voor deze unieke mobiele evenementenlocatie

Stille-disco sets

• Compleet met Stille disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Silence-disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Silent-disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Silent disco hoofdtelefoon.

Mooie mobiele event locatie op je mobiele feestlocatie

Huur deze mobiele feesttent voor je volgende mobiele party locatie. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke pop-up tent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Utrecht, Soest, Hardenbeg, Spijkenisse en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Verras je gasten met een deze opvallende mobiele party locatie

Organiseer je een Schoolfeest in Gelderland? Verras je gasten dan met een leuke mobiele event locatie. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze leuke feest-tent in Doetinchem. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze partytent valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de mobiele event locatie staat opgebouwd.