De unieke feesttent in Dronten (Flevoland) huren

Verras je gasten met een deze opvallende mobiele pop-up tent

Organiseer je een bruiloft feest in Flevoland? Verras je gasten dan met een unieke mobiele event locatie. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze unieke feest-tent in Dronten. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze mobiele feestlocatie valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de mobiele pop-up tent staat opgebouwd.

Ook leuk voor een Schoolfeest

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Dronten, Flevoland. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort mobiele party locatie in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere mobiele event locatie), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, mobiele feestlocatie).

Mooie mobiele party locatie op je pop-up feesttent

Huur deze pop-up feesttent voor je volgende mobiele event locatie. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke mobiele evenementenlocatie bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Oostellingwerf, Heerenveen, De Bilt, Alkmaar en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Dronten

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Flevoland. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Huur de leukste feesttent in Dronten, nou.. eigenlijk wel de leukste feesttent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk 25 jaar getrouwd fuif in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je hangover party, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Flevoland.

Huur deze unieke feesttent in Dronten en omgeving. Gaaf voor een sweet 18 feest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige Buurtfeest in Flevoland.

Vraag een offerte voor deze unieke partytent

unieke Feesttent in Dronten unieke mobiele party locatie

Stille-disco sets

• Compleet met Stille-disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Stille disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Silence-disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Silence-disco hoofdtelefoon.