De speciale feesttent in Ede (Gelderland) huren

De beste feesttent in Amsterdam
Ook leuk voor een hangover party

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Ede, Gelderland. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort mobiele event locatie in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere mobiele pop-up tent), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, pop-up tent).


speciale Feesttent in Ede speciale mobiele feestlocatie

Mooie mobiele pop-up tent op je mobiele feestlocatie

Huur deze mobiele evenementenlocatie voor je volgende mobiele feestlocatie. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke mobiele feestlocatie bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Deurne, Maarssen, Bussum, Leusden en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.


Vraag een offerte voor deze unieke feest-tent

Telefonisch een aanvraag doen: 0545-477153 / Mobiel/Whatsapp. 06-83445578.


  Voor- en achternaam

  Emailadres

  Telefoonnummer

  Datum van activiteit

  Locatie van activiteit

  Omschrijving activiteit


  Huur deze speciale feesttent in Ede en omgeving. Gaaf voor een Themafeest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige Familiefeest in Gelderland.

  Huur de leukste feesttent in Ede, nou.. eigenlijk wel de leukste mobiele feestlocatie van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Apres-ski-feest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je 25 jaar getrouwd fuif, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Gelderland.

  Verras je gasten met een deze opvallende mobiele pop-up tent

  Organiseer je een my sweet 16 party in Gelderland? Verras je gasten dan met een speciale party-tent. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze speciale feest-tent in Ede. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze partytent valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de partytent staat opgebouwd.

  Wij zijn al jaren bekend in de entertainment branche, o.a. met onze drive-in shows, DJs maar vooral ook met onze
  Silence disco sets
  . Onder de naam FEESD verhuren wij door heel Nederland Silent disco apparatuur, met de keuze uit vier huurmogelijkheden.

  • Compleet met Silent disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Silent-disco)
  • Omgebouwde kinderwagen met Silent DJ(s)
  • Het silence disco pakket per post

  Natuurlijk verhuren wij de complete Silent-disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Stille-disco hoofdtelefoon.

  Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Ede

  Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Gelderland. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

  Geplaatst in Door heel Nederland en getagd met , , , , .