De opvallende feesttent in Eindhoven (Noord-Brabant) huren

Verras je gasten met een deze opvallende mobiele evenementenlocatie

Organiseer je een Jubileumfeest in Noord-Brabant? Verras je gasten dan met een opvallende mobiele pop-up tent. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze opvallende feest-tent in Eindhoven. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze mobiele feestlocatie valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de mobiele pop-up tent staat opgebouwd.

Mooie party-tent op je mobiele pop-up tent

Huur deze mobiele feestlocatie voor je volgende feesttent. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke pop-up tent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Noordenveld, Lelystad, Zwolle, Epe en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Stille disco sets

• Compleet met Silence disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Stille-disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Silence disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Stille disco hoofdtelefoon.

Huur de leukste feesttent in Eindhoven, nou.. eigenlijk wel de leukste mobiele pop-up tent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk studenten introductie feest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je sweet 18 feest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Noord-Brabant.

Vraag een offerte voor deze unieke mobiele party locatie

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Eindhoven

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Noord-Brabant. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

opvallende Feesttent in Eindhoven opvallende mobiele event locatie

Ook leuk voor een foute avond

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Eindhoven, Noord-Brabant. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort party-tent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere mobiele party locatie), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, feest-tent).

Huur deze opvallende feesttent in Eindhoven en omgeving. Gaaf voor een Verjaardagsfeest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige Babyborre-fuif in Noord-Brabant.