De geweldige feesttent in Ermelo (Gelderland) huren

Mooie feest-tent op je feesttent

Huur deze feesttent voor je volgende mobiele feestlocatie. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke mobiele pop-up tent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Delftzijl, Vught, Steenwijk, Lingewaard en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Ermelo

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Gelderland. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

geweldige Feesttent in Ermelo geweldige mobiele pop-up tent

Huur de leukste feesttent in Ermelo, nou.. eigenlijk wel de leukste party-tent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Apres-ski-feest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Vrijgezellenfeest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Gelderland.

Ook leuk voor een Jubileumfeest

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Ermelo, Gelderland. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort mobiele party locatie in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere mobiele evenementenlocatie), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, pop-up tent).

Verras je gasten met een deze opvallende pop-up feesttent

Organiseer je een huwelijksfeest in Gelderland? Verras je gasten dan met een geweldige mobiele pop-up tent. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze geweldige feest-tent in Ermelo. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze mobiele evenementenlocatie valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de partytent staat opgebouwd.

Huur deze geweldige feesttent in Ermelo en omgeving. Gaaf voor een huwelijksfeest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige bruiloft feest in Gelderland.

Stille-disco sets

• Compleet met Silence-disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Stille disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Stille disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Silent disco hoofdtelefoon.

Vraag een offerte voor deze unieke mobiele evenementenlocatie