De strakke feesttent in Gemert Bakel (Noord-Brabant) huren

Huur de leukste feesttent in Gemert Bakel, nou.. eigenlijk wel de leukste pop-up tent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Carnavals feest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je 25 jaar getrouwd fuif, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Noord-Brabant.

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Gemert Bakel

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Noord-Brabant. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

strakke Feesttent in Gemert Bakel strakke party-tent

Huur deze strakke feesttent in Gemert Bakel en omgeving. Gaaf voor een 70s/80s/90s feest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige studenten introductie feest in Noord-Brabant.

Ook leuk voor een foute avond

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Gemert Bakel, Noord-Brabant. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort mobiele feestlocatie in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere pop-up feesttent), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, mobiele party locatie).

Mooie mobiele feestlocatie op je feest-tent

Huur deze mobiele event locatie voor je volgende feesttent. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke pop-up feesttent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Borger Odoorn, Steenwijk, Rijswijk, Rijssen en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Verras je gasten met een deze opvallende feest-tent

Organiseer je een 25 jaar getrouwd fuif in Noord-Brabant? Verras je gasten dan met een strakke pop-up feesttent. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze strakke feest-tent in Gemert Bakel. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze feesttent valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de feesttent staat opgebouwd.

Stille disco sets

• Compleet met Stille-disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Silence disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Stille disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Silence-disco hoofdtelefoon.

Vraag een offerte voor deze unieke feest-tent