De bijzondere feesttent in Haarlem (Noord-Holland) huren

Verras je gasten met een deze opvallende feest-tent

Organiseer je een hangover party in Noord-Holland? Verras je gasten dan met een bijzondere mobiele feestlocatie. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze bijzondere feest-tent in Haarlem. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze feest-tent valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de pop-up tent staat opgebouwd.

Ook leuk voor een bruiloft feest

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Haarlem, Noord-Holland. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort pop-up feesttent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere feesttent), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, feest-tent).

Huur de leukste feesttent in Haarlem, nou.. eigenlijk wel de leukste mobiele feestlocatie van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk sweet 18 feest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Themafeest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Noord-Holland.

bijzondere Feesttent in Haarlem bijzondere mobiele evenementenlocatie

Stille disco sets

• Compleet met Stille disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Stille disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Silent disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Silent disco hoofdtelefoon.

Huur deze bijzondere feesttent in Haarlem en omgeving. Gaaf voor een studenten introductie feest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige 25 jaar getrouwd fuif in Noord-Holland.

Vraag een offerte voor deze unieke pop-up tent

Mooie mobiele event locatie op je feesttent

Huur deze mobiele evenementenlocatie voor je volgende pop-up feesttent. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke pop-up tent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Leiderdorp, Steenwijk, Hardenbeg, Valkenswaard en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Haarlem

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Noord-Holland. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.