De speciale feesttent in Haarlemmermeer (Noord-Holland) huren

Huur de leukste feesttent in Haarlemmermeer, nou.. eigenlijk wel de leukste mobiele pop-up tent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk bruiloft feest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je hangover party, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Noord-Holland.

Mooie feesttent op je mobiele pop-up tent

Huur deze pop-up tent voor je volgende partytent. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke feesttent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Hoogeveen, Leusden, Leeuwarden, Barendrecht en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Silent disco sets

• Compleet met Silence disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Stille disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Stille-disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Silent disco hoofdtelefoon.

speciale Feesttent in Haarlemmermeer speciale mobiele party locatie

Verras je gasten met een deze opvallende mobiele event locatie

Organiseer je een Themafeest in Noord-Holland? Verras je gasten dan met een speciale partytent. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze speciale feest-tent in Haarlemmermeer. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze feest-tent valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de pop-up tent staat opgebouwd.

Ook leuk voor een Tentfeest

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Haarlemmermeer, Noord-Holland. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort mobiele feestlocatie in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere mobiele event locatie), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, feest-tent).

Vraag een offerte voor deze unieke feesttent

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Haarlemmermeer

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Noord-Holland. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Huur deze speciale feesttent in Haarlemmermeer en omgeving. Gaaf voor een studenten introductie feest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige 70s/80s/90s feest in Noord-Holland.