De geweldige feesttent in Heerenveen (Friesland) huren

Vraag een offerte voor deze unieke mobiele event locatie

geweldige Feesttent in Heerenveen geweldige mobiele pop-up tent

Huur de leukste feesttent in Heerenveen, nou.. eigenlijk wel de leukste mobiele feestlocatie van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk 25 jaar getrouwd fuif in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Verjaardagsfeest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Friesland.

Silence-disco sets

• Compleet met Silence disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Silent disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Stille disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Stille-disco hoofdtelefoon.

Ook leuk voor een Boerenfeest

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Heerenveen, Friesland. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort pop-up feesttent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere pop-up tent), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, pop-up tent).

Mooie pop-up feesttent op je feesttent

Huur deze mobiele feesttent voor je volgende pop-up feesttent. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke mobiele feestlocatie bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Boxtel, Hoogeveen, Maastricht, Hoogezand Sappemeer en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Heerenveen

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Friesland. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Verras je gasten met een deze opvallende mobiele party locatie

Organiseer je een gala feest in Friesland? Verras je gasten dan met een geweldige party-tent. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze geweldige feest-tent in Heerenveen. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze mobiele pop-up tent valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de feesttent staat opgebouwd.

Huur deze geweldige feesttent in Heerenveen en omgeving. Gaaf voor een studenten introductie feest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige studenten introductie feest in Friesland.