De mooie feesttent in Heerhugowaard (Noord-Holland) huren

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Heerhugowaard

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Noord-Holland. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Mooie mobiele evenementenlocatie op je pop-up feesttent

Huur deze feest-tent voor je volgende mobiele feesttent. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke partytent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Zwijndrecht, Stadskanaal, Hoogeveen, Leusden en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Silent-disco sets

• Compleet met Stille disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Silent disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Silent disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Silence-disco hoofdtelefoon.

Verras je gasten met een deze opvallende pop-up tent

Organiseer je een Familiefeest in Noord-Holland? Verras je gasten dan met een mooie mobiele evenementenlocatie. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze mooie feest-tent in Heerhugowaard. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze feesttent valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de mobiele evenementenlocatie staat opgebouwd.

mooie Feesttent in Heerhugowaard mooie mobiele feesttent

Huur deze mooie feesttent in Heerhugowaard en omgeving. Gaaf voor een Beursfuif of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige huwelijksfeest in Noord-Holland.

Ook leuk voor een Bedrijfsfeest

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Heerhugowaard, Noord-Holland. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort mobiele feestlocatie in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere mobiele event locatie), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, mobiele event locatie).

Huur de leukste feesttent in Heerhugowaard, nou.. eigenlijk wel de leukste partytent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Cocktail Party in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Examenfeest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Noord-Holland.

Vraag een offerte voor deze unieke mobiele feestlocatie