De mooiste feesttent in Hellendoorn (Overijssel) huren

Verras je gasten met een deze opvallende mobiele party locatie

Organiseer je een Boerenfeest in Overijssel? Verras je gasten dan met een mooiste mobiele evenementenlocatie. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze mooiste feest-tent in Hellendoorn. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze feest-tent valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de mobiele pop-up tent staat opgebouwd.

mooiste Feesttent in Hellendoorn mooiste mobiele evenementenlocatie

Ook leuk voor een 70s/80s/90s feest

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Hellendoorn, Overijssel. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort mobiele feesttent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere mobiele event locatie), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, mobiele party locatie).

Silence-disco sets

• Compleet met Stille disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Silence disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Silent disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Silent-disco hoofdtelefoon.

Vraag een offerte voor deze unieke partytent

Huur de leukste feesttent in Hellendoorn, nou.. eigenlijk wel de leukste party-tent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Buurtfeest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Vrijgezellenfeest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Overijssel.

Huur deze mooiste feesttent in Hellendoorn en omgeving. Gaaf voor een 25 jaar getrouwd fuif of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige Themafeest in Overijssel.

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Hellendoorn

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Overijssel. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Mooie partytent op je feesttent

Huur deze mobiele pop-up tent voor je volgende mobiele pop-up tent. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke pop-up tent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Alphen aan den Rijn, Rotterdam, Zwijndrecht, Almelo en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.