De bijzondere feesttent in Hilversum (Noord-Holland) huren

Ook leuk voor een 70s/80s/90s feest

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Hilversum, Noord-Holland. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort party-tent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere pop-up tent), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, feesttent).

Verras je gasten met een deze opvallende mobiele pop-up tent

Organiseer je een Cocktail Party in Noord-Holland? Verras je gasten dan met een bijzondere pop-up feesttent. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze bijzondere feest-tent in Hilversum. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze pop-up tent valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de feest-tent staat opgebouwd.

Stille disco sets

• Compleet met Stille disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Silence-disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Silence disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Stille disco hoofdtelefoon.

Huur deze bijzondere feesttent in Hilversum en omgeving. Gaaf voor een Jubileumfeest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige Themafeest in Noord-Holland.

Mooie mobiele feestlocatie op je mobiele event locatie

Huur deze mobiele event locatie voor je volgende mobiele feesttent. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke pop-up tent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Maassluis, Schouwen Duiveland, Arnhem, Opsterland en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Vraag een offerte voor deze unieke mobiele event locatie

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Hilversum

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Noord-Holland. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

bijzondere Feesttent in Hilversum bijzondere feesttent

Huur de leukste feesttent in Hilversum, nou.. eigenlijk wel de leukste party-tent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Schoolfeest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Themafeest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Noord-Holland.