De prachtige feesttent in Horst aan de Maas (Limburg) huren

Huur de leukste feesttent in Horst aan de Maas, nou.. eigenlijk wel de leukste mobiele event locatie van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Cocktail Party in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je bruiloft feest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Limburg.

Vraag een offerte voor deze unieke feesttent

Silent-disco sets

• Compleet met Silence-disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Stille-disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Silent disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Stille-disco hoofdtelefoon.

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Horst aan de Maas

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Limburg. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Ook leuk voor een Familiefeest

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Horst aan de Maas, Limburg. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort pop-up tent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere mobiele party locatie), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, mobiele evenementenlocatie).

prachtige Feesttent in Horst aan de Maas prachtige mobiele evenementenlocatie

Verras je gasten met een deze opvallende partytent

Organiseer je een Buurtfeest in Limburg? Verras je gasten dan met een prachtige partytent. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze prachtige feest-tent in Horst aan de Maas. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze mobiele party locatie valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de party-tent staat opgebouwd.

Mooie mobiele event locatie op je mobiele feesttent

Huur deze mobiele feestlocatie voor je volgende feesttent. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke party-tent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Vught, Den Helder, Rheden, Hoorn en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Huur deze prachtige feesttent in Horst aan de Maas en omgeving. Gaaf voor een bruiloft feest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige my sweet 16 party in Limburg.