De geweldige feesttent in Houten (Utrecht) huren


Vraag een offerte voor deze unieke mobiele event locatie

Telefonisch een aanvraag doen: 0545-477153 / Mobiel/Whatsapp. 06-83445578.


  Voor- en achternaam

  Emailadres

  Telefoonnummer

  Datum van activiteit

  Locatie van activiteit

  Omschrijving activiteit  Wij zijn al jaren bekend in de entertainment branche, o.a. met onze drive-in shows, DJs maar vooral ook met onze
  Silence disco sets
  . Onder de naam FEESD verhuren wij door heel Nederland Silent disco apparatuur, met de keuze uit vier huurmogelijkheden.

  • Compleet met Silence-disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Stille-disco)
  • Omgebouwde kinderwagen met Silent DJ(s)
  • Het silence disco pakket per post

  Natuurlijk verhuren wij de complete Silence disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Silent-disco hoofdtelefoon.

  Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Houten

  Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Utrecht. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

  Verras je gasten met een deze opvallende mobiele party locatie

  Organiseer je een Beursfuif in Utrecht? Verras je gasten dan met een geweldige partytent. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze geweldige feest-tent in Houten. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze feesttent valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de partytent staat opgebouwd.

  geweldige Feesttent in Houten geweldige mobiele feestlocatie

  Huur de leukste feesttent in Houten, nou.. eigenlijk wel de leukste feest-tent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk foute avond in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Vrijgezellenfeest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Utrecht.

  Mooie mobiele event locatie op je mobiele feesttent

  Huur deze mobiele event locatie voor je volgende partytent. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke feest-tent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Smallingerland, Boxmeer, Capelle aan den IJssel, Zwijndrecht en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

  Huur deze geweldige feesttent in Houten en omgeving. Gaaf voor een Apres-ski-feest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige Carnavals feest in Utrecht.

  De beste feesttent in Amsterdam
  Ook leuk voor een huwelijksfeest

  Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Houten, Utrecht. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort mobiele feesttent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere party-tent), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, pop-up tent).

  Geplaatst in Door heel Nederland en getagd met , , , .