De mooiste feesttent in Hulst (Zeeland) huren

Silence-disco sets

• Compleet met Stille disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Silent disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Silence-disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Silence disco hoofdtelefoon.

Ook leuk voor een gala feest

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Hulst, Zeeland. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort pop-up feesttent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere party-tent), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, pop-up feesttent).

Huur de leukste feesttent in Hulst, nou.. eigenlijk wel de leukste feesttent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Carnavals feest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Familiefeest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Zeeland.

Verras je gasten met een deze opvallende mobiele pop-up tent

Organiseer je een Strandfeest in Zeeland? Verras je gasten dan met een mooiste mobiele evenementenlocatie. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze mooiste feest-tent in Hulst. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze mobiele pop-up tent valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de feest-tent staat opgebouwd.

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Hulst

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Zeeland. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Vraag een offerte voor deze unieke feesttent

Mooie mobiele pop-up tent op je pop-up feesttent

Huur deze mobiele party locatie voor je volgende mobiele feestlocatie. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke mobiele evenementenlocatie bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Woerden, Harderwijk, Oosterhout, Beverwijk en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Huur deze mooiste feesttent in Hulst en omgeving. Gaaf voor een Bedrijfsfeest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige Apres-ski-feest in Zeeland.

mooiste Feesttent in Hulst mooiste pop-up feesttent