De unieke feesttent in Katwijk (Zuid-Holland) huren

Huur de leukste feesttent in Katwijk, nou.. eigenlijk wel de leukste mobiele event locatie van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Apres-ski-feest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Jubileumfeest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Zuid-Holland.

Ook leuk voor een Vrijgezellenfeest

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Katwijk, Zuid-Holland. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort feesttent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere mobiele evenementenlocatie), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, mobiele pop-up tent).

Mooie pop-up feesttent op je mobiele party locatie

Huur deze mobiele feesttent voor je volgende pop-up feesttent. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke mobiele evenementenlocatie bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Pijnacker Nooddorp, Geldermalsen, Leidschendam Voorburg, Bussum en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

unieke Feesttent in Katwijk unieke mobiele event locatie

Vraag een offerte voor deze unieke partytent

Verras je gasten met een deze opvallende mobiele feesttent

Organiseer je een Apres-ski-feest in Zuid-Holland? Verras je gasten dan met een unieke mobiele feestlocatie. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze unieke feest-tent in Katwijk. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze mobiele evenementenlocatie valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de partytent staat opgebouwd.

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Katwijk

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Zuid-Holland. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Silence-disco sets

• Compleet met Silent disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Stille-disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Silent disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Silence disco hoofdtelefoon.

Huur deze unieke feesttent in Katwijk en omgeving. Gaaf voor een huwelijksfeest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige Cocktail Party in Zuid-Holland.