De festival feesttent in Leiden (Zuid-Holland) huren

Huur de leukste feesttent in Leiden, nou.. eigenlijk wel de leukste pop-up tent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Babyborre-fuif in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Cocktail Party, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Zuid-Holland.

festival Feesttent in Leiden festival mobiele evenementenlocatie

Silence disco sets

• Compleet met Silence-disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Stille disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Silence disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Silence-disco hoofdtelefoon.

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Leiden

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Zuid-Holland. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Vraag een offerte voor deze unieke mobiele feesttent

Huur deze festival feesttent in Leiden en omgeving. Gaaf voor een Themafeest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige my sweet 16 party in Zuid-Holland.

Verras je gasten met een deze opvallende feest-tent

Organiseer je een Themafeest in Zuid-Holland? Verras je gasten dan met een festival feesttent. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze festival feest-tent in Leiden. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze feest-tent valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de pop-up tent staat opgebouwd.

Ook leuk voor een Babyborre-fuif

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Leiden, Zuid-Holland. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort partytent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere mobiele evenementenlocatie), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, pop-up tent).

Mooie mobiele event locatie op je mobiele event locatie

Huur deze mobiele event locatie voor je volgende feest-tent. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke mobiele evenementenlocatie bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Noordenveld, Vlissingen, Doetinchem, Duiven en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.