De prachtige feesttent in Leiderdorp (Zuid-Holland) huren

Ook leuk voor een Buurtfeest

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Leiderdorp, Zuid-Holland. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort feest-tent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere mobiele event locatie), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, mobiele feesttent).

Huur de leukste feesttent in Leiderdorp, nou.. eigenlijk wel de leukste mobiele party locatie van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk 70s/80s/90s feest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je studenten introductie feest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Zuid-Holland.

prachtige Feesttent in Leiderdorp prachtige partytent

Silence-disco sets

• Compleet met Silence-disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Stille disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Silent disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Silent-disco hoofdtelefoon.

Mooie partytent op je mobiele event locatie

Huur deze mobiele feesttent voor je volgende mobiele party locatie. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke mobiele feestlocatie bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Houten, Overbetuwe, Hoorn, Oosterhout en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Leiderdorp

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Zuid-Holland. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Vraag een offerte voor deze unieke mobiele evenementenlocatie

Huur deze prachtige feesttent in Leiderdorp en omgeving. Gaaf voor een Themafeest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige Jubileumfeest in Zuid-Holland.

Verras je gasten met een deze opvallende pop-up feesttent

Organiseer je een gala feest in Zuid-Holland? Verras je gasten dan met een prachtige pop-up tent. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze prachtige feest-tent in Leiderdorp. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze mobiele evenementenlocatie valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de pop-up feesttent staat opgebouwd.