De leuke feesttent in Leusden (Utrecht) huren

leuke Feesttent in Leusden leuke pop-up feesttent

Mooie mobiele event locatie op je mobiele party locatie

Huur deze mobiele pop-up tent voor je volgende feesttent. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke mobiele feesttent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Werkendam, Houten, Harderwijk, Hoogeveen en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Ook leuk voor een Buurtfeest

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Leusden, Utrecht. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort pop-up tent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere feesttent), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, pop-up tent).

Silent disco sets

• Compleet met Stille disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Stille disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Silence disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Stille disco hoofdtelefoon.

Huur de leukste feesttent in Leusden, nou.. eigenlijk wel de leukste pop-up tent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Buurtfeest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je foute avond, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Utrecht.

Verras je gasten met een deze opvallende feest-tent

Organiseer je een Beursfuif in Utrecht? Verras je gasten dan met een leuke mobiele feesttent. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze leuke feest-tent in Leusden. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze mobiele evenementenlocatie valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de mobiele pop-up tent staat opgebouwd.

Vraag een offerte voor deze unieke mobiele evenementenlocatie

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Leusden

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Utrecht. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Huur deze leuke feesttent in Leusden en omgeving. Gaaf voor een hangover party of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige 25 jaar getrouwd fuif in Utrecht.