De mooiste feesttent in Lingewaard (Gelderland) huren

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Lingewaard

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Gelderland. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Silent-disco sets

• Compleet met Stille-disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Silent-disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Stille disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Stille-disco hoofdtelefoon.

Ook leuk voor een Babyborre-fuif

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Lingewaard, Gelderland. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort party-tent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere party-tent), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, mobiele pop-up tent).

Vraag een offerte voor deze unieke mobiele party locatie

Mooie mobiele event locatie op je feesttent

Huur deze party-tent voor je volgende pop-up tent. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke partytent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Bussum, Soest, Kampen, Middelburg en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Huur deze mooiste feesttent in Lingewaard en omgeving. Gaaf voor een hangover party of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige Vrijgezellenfeest in Gelderland.

Verras je gasten met een deze opvallende partytent

Organiseer je een Tentfeest in Gelderland? Verras je gasten dan met een mooiste partytent. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze mooiste feest-tent in Lingewaard. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze mobiele party locatie valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de mobiele pop-up tent staat opgebouwd.

Huur de leukste feesttent in Lingewaard, nou.. eigenlijk wel de leukste mobiele event locatie van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Babyborre-fuif in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Cocktail Party, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Gelderland.

mooiste Feesttent in Lingewaard mooiste pop-up feesttent