De unieke feesttent in Maastricht (Limburg) huren

Mooie mobiele feesttent op je mobiele feestlocatie

Huur deze mobiele feestlocatie voor je volgende mobiele evenementenlocatie. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke feesttent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Dordrecht, Weert, Amstelveen, Assen en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Huur de leukste feesttent in Maastricht, nou.. eigenlijk wel de leukste mobiele event locatie van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Vrijgezellenfeest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je 25 jaar getrouwd fuif, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Limburg.

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Maastricht

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Limburg. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

unieke Feesttent in Maastricht unieke party-tent

Stille disco sets

• Compleet met Silence-disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Silence disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Stille-disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Silence-disco hoofdtelefoon.

Vraag een offerte voor deze unieke pop-up feesttent

Verras je gasten met een deze opvallende mobiele party locatie

Organiseer je een gala feest in Limburg? Verras je gasten dan met een unieke partytent. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze unieke feest-tent in Maastricht. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze mobiele evenementenlocatie valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de feest-tent staat opgebouwd.

Huur deze unieke feesttent in Maastricht en omgeving. Gaaf voor een my sweet 16 party of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige studenten introductie feest in Limburg.

Ook leuk voor een Beachpart

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Maastricht, Limburg. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort feesttent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere pop-up tent), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, mobiele evenementenlocatie).