De bijzondere feesttent in Middelburg (Zeeland) huren

Verras je gasten met een deze opvallende pop-up tent

Organiseer je een gala feest in Zeeland? Verras je gasten dan met een bijzondere mobiele party locatie. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze bijzondere feest-tent in Middelburg. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze mobiele feestlocatie valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de feest-tent staat opgebouwd.

Huur de leukste feesttent in Middelburg, nou.. eigenlijk wel de leukste mobiele feestlocatie van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Vrijgezellenfeest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Examenfeest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Zeeland.

Mooie mobiele pop-up tent op je pop-up feesttent

Huur deze party-tent voor je volgende mobiele feestlocatie. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke feesttent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Naaldwijk, Veghel, Boxmeer, Tiel en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Middelburg

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Zeeland. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

bijzondere Feesttent in Middelburg bijzondere mobiele party locatie

Huur deze bijzondere feesttent in Middelburg en omgeving. Gaaf voor een Apres-ski-feest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige Bedrijfsfeest in Zeeland.

Stille-disco sets

• Compleet met Stille disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Stille disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Silence disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Stille-disco hoofdtelefoon.

Vraag een offerte voor deze unieke mobiele feestlocatie

Ook leuk voor een Buurtfeest

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Middelburg, Zeeland. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort mobiele feesttent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere pop-up feesttent), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, mobiele pop-up tent).