De prachtige feesttent in Nijmegen (Gelderland) huren

Stille-disco sets

• Compleet met Silence disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Stille disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Silent disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Stille-disco hoofdtelefoon.

Ook leuk voor een Beursfuif

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Nijmegen, Gelderland. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort mobiele evenementenlocatie in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere mobiele event locatie), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, mobiele feestlocatie).

prachtige Feesttent in Nijmegen prachtige party-tent

Verras je gasten met een deze opvallende pop-up feesttent

Organiseer je een hangover party in Gelderland? Verras je gasten dan met een prachtige mobiele feestlocatie. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze prachtige feest-tent in Nijmegen. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze mobiele evenementenlocatie valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de partytent staat opgebouwd.

Huur deze prachtige feesttent in Nijmegen en omgeving. Gaaf voor een studenten introductie feest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige Schoolfeest in Gelderland.

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Nijmegen

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Gelderland. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Vraag een offerte voor deze unieke party-tent

Huur de leukste feesttent in Nijmegen, nou.. eigenlijk wel de leukste party-tent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Familiefeest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Boerenfeest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Gelderland.

Mooie mobiele feesttent op je mobiele pop-up tent

Huur deze mobiele feestlocatie voor je volgende feesttent. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke feesttent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Geldrop, Renkum, Maastricht, Arnhem en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.