De geweldige feesttent in Noordenveld (Drenthe) huren

Vraag een offerte voor deze unieke mobiele evenementenlocatie

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Noordenveld

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Drenthe. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Ook leuk voor een Themafeest

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Noordenveld, Drenthe. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort mobiele event locatie in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere mobiele feestlocatie), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, mobiele event locatie).

Huur deze geweldige feesttent in Noordenveld en omgeving. Gaaf voor een Boerenfeest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige 70s/80s/90s feest in Drenthe.

geweldige Feesttent in Noordenveld geweldige pop-up tent

Verras je gasten met een deze opvallende mobiele evenementenlocatie

Organiseer je een Familiefeest in Drenthe? Verras je gasten dan met een geweldige mobiele party locatie. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze geweldige feest-tent in Noordenveld. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze partytent valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de mobiele event locatie staat opgebouwd.

Silence disco sets

• Compleet met Stille disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Silent-disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Silence disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Silent disco hoofdtelefoon.

Huur de leukste feesttent in Noordenveld, nou.. eigenlijk wel de leukste mobiele event locatie van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Beachpart in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Examenfeest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Drenthe.

Mooie pop-up feesttent op je mobiele feestlocatie

Huur deze mobiele event locatie voor je volgende pop-up tent. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke mobiele feesttent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Rotterdam, Bergen op Zoom, Pijnacker Nooddorp, Hulst en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.