De mooiste feesttent in Oisterwijk (Noord-Brabant) huren

Huur deze mooiste feesttent in Oisterwijk en omgeving. Gaaf voor een Themafeest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige Bedrijfsfeest in Noord-Brabant.

Stille-disco sets

• Compleet met Silence disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Silence disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Stille-disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Silence-disco hoofdtelefoon.

Verras je gasten met een deze opvallende feest-tent

Organiseer je een Carnavals feest in Noord-Brabant? Verras je gasten dan met een mooiste pop-up feesttent. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze mooiste feest-tent in Oisterwijk. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze mobiele event locatie valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de feesttent staat opgebouwd.

mooiste Feesttent in Oisterwijk mooiste mobiele feesttent

Vraag een offerte voor deze unieke mobiele feestlocatie

Huur de leukste feesttent in Oisterwijk, nou.. eigenlijk wel de leukste mobiele feesttent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Themafeest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Verjaardagsfeest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Noord-Brabant.

Ook leuk voor een Jubileumfeest

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Oisterwijk, Noord-Brabant. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort mobiele evenementenlocatie in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere mobiele party locatie), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, feest-tent).

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Oisterwijk

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Noord-Brabant. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Mooie mobiele event locatie op je mobiele feesttent

Huur deze feesttent voor je volgende partytent. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke pop-up feesttent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Gorinchem, Assen, Sint Michielsgestel, Coevorden en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.