De strakke feesttent in Oldenzaal (Overijssel) huren

Stille disco sets

• Compleet met Silent disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Stille-disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Silence disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Silent-disco hoofdtelefoon.

Huur de leukste feesttent in Oldenzaal, nou.. eigenlijk wel de leukste mobiele feesttent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Beachpart in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je huwelijksfeest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Overijssel.

Huur deze strakke feesttent in Oldenzaal en omgeving. Gaaf voor een my sweet 16 party of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige Strandfeest in Overijssel.

Verras je gasten met een deze opvallende feesttent

Organiseer je een Strandfeest in Overijssel? Verras je gasten dan met een strakke mobiele party locatie. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze strakke feest-tent in Oldenzaal. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze mobiele party locatie valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de mobiele feesttent staat opgebouwd.

strakke Feesttent in Oldenzaal strakke mobiele event locatie

Mooie mobiele pop-up tent op je partytent

Huur deze feest-tent voor je volgende feesttent. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke party-tent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Coevorden, Utrecht, Woerden, Dinkelland en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Oldenzaal

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Overijssel. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Ook leuk voor een gala feest

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Oldenzaal, Overijssel. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort pop-up feesttent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere partytent), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, mobiele feesttent).

Vraag een offerte voor deze unieke pop-up tent