De meest unieke feesttent in Opsterland (Friesland) huren

Huur de leukste feesttent in Opsterland, nou.. eigenlijk wel de leukste feesttent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Babyborre-fuif in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Beursfuif, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Friesland.

Ook leuk voor een Bedrijfsfeest

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Opsterland, Friesland. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort pop-up feesttent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere pop-up tent), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, mobiele feesttent).

Mooie mobiele feestlocatie op je mobiele feesttent

Huur deze mobiele event locatie voor je volgende feest-tent. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke feesttent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Oisterwijk, Zwolle, Houten, Castricum en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Verras je gasten met een deze opvallende mobiele event locatie

Organiseer je een Tentfeest in Friesland? Verras je gasten dan met een meest unieke feesttent. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze meest unieke feest-tent in Opsterland. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze party-tent valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de pop-up tent staat opgebouwd.

Silence-disco sets

• Compleet met Silence disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Silence-disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Stille-disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Silence-disco hoofdtelefoon.

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Opsterland

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Friesland. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Huur deze meest unieke feesttent in Opsterland en omgeving. Gaaf voor een hangover party of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige Bedrijfsfeest in Friesland.

Vraag een offerte voor deze unieke pop-up feesttent

meest unieke Feesttent in Opsterland meest unieke feesttent