De speciale feesttent in Overbetuwe (Gelderland) huren

Huur deze speciale feesttent in Overbetuwe en omgeving. Gaaf voor een huwelijksfeest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige Vrijgezellenfeest in Gelderland.

Ook leuk voor een Themafeest

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Overbetuwe, Gelderland. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort mobiele feestlocatie in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere feesttent), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, feesttent).

Vraag een offerte voor deze unieke mobiele event locatie

Verras je gasten met een deze opvallende mobiele evenementenlocatie

Organiseer je een Verjaardagsfeest in Gelderland? Verras je gasten dan met een speciale mobiele pop-up tent. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze speciale feest-tent in Overbetuwe. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze partytent valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de mobiele evenementenlocatie staat opgebouwd.

speciale Feesttent in Overbetuwe speciale mobiele party locatie

Mooie feest-tent op je feest-tent

Huur deze pop-up feesttent voor je volgende mobiele party locatie. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke party-tent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Meppel, Renkum, Den Bosch, Zutphen en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Huur de leukste feesttent in Overbetuwe, nou.. eigenlijk wel de leukste mobiele feesttent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Babyborre-fuif in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Vrijgezellenfeest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Gelderland.

Silent-disco sets

• Compleet met Silence disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Silent disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Silent-disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Stille disco hoofdtelefoon.

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Overbetuwe

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Gelderland. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.