De gigantische feesttent in Pijnacker Nooddorp (Zuid-Holland) huren

Verras je gasten met een deze opvallende partytent

Organiseer je een bruiloft feest in Zuid-Holland? Verras je gasten dan met een gigantische feesttent. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze gigantische feest-tent in Pijnacker Nooddorp. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze party-tent valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de mobiele evenementenlocatie staat opgebouwd.

Vraag een offerte voor deze unieke mobiele evenementenlocatie

Mooie pop-up feesttent op je mobiele feestlocatie

Huur deze mobiele feestlocatie voor je volgende pop-up feesttent. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke party-tent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Brunssum, Tilburg, Winterswijk, Purmerend en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Silence disco sets

• Compleet met Silent-disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Silent disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Silence-disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Silence disco hoofdtelefoon.

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Pijnacker Nooddorp

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Zuid-Holland. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Huur deze gigantische feesttent in Pijnacker Nooddorp en omgeving. Gaaf voor een Cocktail Party of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige Jubileumfeest in Zuid-Holland.

gigantische Feesttent in Pijnacker Nooddorp gigantische pop-up feesttent

Huur de leukste feesttent in Pijnacker Nooddorp, nou.. eigenlijk wel de leukste mobiele party locatie van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk foute avond in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je Jubileumfeest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Zuid-Holland.

Ook leuk voor een my sweet 16 party

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Pijnacker Nooddorp, Zuid-Holland. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort feesttent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere mobiele pop-up tent), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, pop-up feesttent).