De prachtige feesttent in Raalte (Overijssel) huren

Silent disco sets

• Compleet met Silence-disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Stille-disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Silent disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Silent-disco hoofdtelefoon.

Verras je gasten met een deze opvallende mobiele evenementenlocatie

Organiseer je een Jubileumfeest in Overijssel? Verras je gasten dan met een prachtige pop-up tent. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze prachtige feest-tent in Raalte. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze feesttent valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de mobiele event locatie staat opgebouwd.

prachtige Feesttent in Raalte prachtige party-tent

Mooie mobiele feestlocatie op je mobiele event locatie

Huur deze party-tent voor je volgende mobiele pop-up tent. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke mobiele evenementenlocatie bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Schiedam, Geldermalsen, Weert, Roermond en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Vraag een offerte voor deze unieke mobiele feestlocatie

Huur de leukste feesttent in Raalte, nou.. eigenlijk wel de leukste mobiele evenementenlocatie van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Verjaardagsfeest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je hangover party, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Overijssel.

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Raalte

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Overijssel. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Huur deze prachtige feesttent in Raalte en omgeving. Gaaf voor een Cocktail Party of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige Carnavals feest in Overijssel.

Ook leuk voor een huwelijksfeest

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Raalte, Overijssel. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort pop-up tent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere feesttent), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, feesttent).