De mooie feesttent in Rheden (Gelderland) huren

mooie Feesttent in Rheden mooie feesttent

Het beste huwelijkscadeau, relatiegeschenk en verjaardagsverrassing kopen in Rheden

Koop het leukste verjaardagscadeau, relatiegeschenk of huwelijks-verrassing in Gelderland. Op de website van Naamkado, verkoopt het bedrijf gepersonaliseerde producten. Denk aan een sleutelhanger met tekst, een romantisch hangslot met namen (leuk als huwelijksgeschenk), pen met tekst, voordeur naamplaten, een heupfles met leuke quotes/namen of kies uit een van de andere naam cadeaus.

Huur deze mooie feesttent in Rheden en omgeving. Gaaf voor een studenten introductie feest of een andere fuif, event of festival. Met deze tent val je zeker op, geen standaard alu tent, stertent of andere standaard partytent. Natuurlijk is een alu tent, pagodetent of cirucustent hartstikke praktisch. Maar ook wel een beetje standaard en saai. Met onze opblaasbare tenten ben je zeker uniek en praten mensen nog lang na over dit geweldige Cocktail Party in Gelderland.

Mooie pop-up feesttent op je feest-tent

Huur deze pop-up tent voor je volgende pop-up feesttent. Wij verhuren de opblaaskerk als festival area maar ook voor kerkelijke activiteiten. Zo staan we jaarlijks met deze unieke pop-up feesttent bij de Opwekking in Biddinghuizen en staat de opblaaskerk al jaren op een kerkelijk evenement in Voorburg. Maar wij verhuren de opblaasbare kerk door heel Nederland, dus ook in Bemmel, Leeuwarden, Eindhoven, Boxtel en natuurlijk kunnen we ook de feesttent in Amsterdam plaatsen. Een weiland, grote parkeerplaats, bedrijventerrein of festivallocatie.

Vraag een offerte voor deze unieke feest-tent

Stille disco sets

• Compleet met Silence disco DJ(s)
  • Een wandelende versie (mobiele Silent disco)

Natuurlijk verhuren wij de complete Silence disco ook in combinatie met onze feesttent in Amsterdam. Wij kunnen de apparatuur meenemen bij de opbouw, maar we kunnen ook een complete silence disco concept neerzetten. Samen met een aantal allround Silent DJs kunnen we dan een gehele dag iedereen voorzien van een draadloze Stille-disco hoofdtelefoon.

Verras je gasten met een deze opvallende mobiele feestlocatie

Organiseer je een Apres-ski-feest in Gelderland? Verras je gasten dan met een mooie feesttent. Iets wat ze niet snel gaan vergeten. Wat dacht je van een opblaasbare kerk. Huur deze mooie feest-tent in Rheden. 18m lang, 8m breed en de toren reikt tot een hoogte van 12m. Deze pop-up tent valt goed op, zelfs van een afstand kan iedereen zien waar de mobiele event locatie staat opgebouwd.

Huur de leukste feesttent in Rheden, nou.. eigenlijk wel de leukste pop-up tent van heel Nederland. Wie wil er nou niet een leuk Themafeest in een grijze of roze opblaaskerk hebben? De toren zie je al van een flinke afstand, een echte eye-catcher dus op je bruiloft feest, evenement of festival. Iets wat zeker opvalt in Gelderland.

Ook leuk voor een Apres-ski-feest

Ja, ik zoek een feesttent in de omgeving van Rheden, Gelderland. Waarom kies je dan niet voor een lekker opvallende opblaaskerk in het grijs met bruin of compleet in het roze. Zoek je toch een ander soort pop-up tent in Amsterdam? Dan hebben we ook een leuke Nachttent (compleet donkere feesttent), opblaasbaar varken (varkenstent), en een gele duikboot (Yellow submarine, mobiele event locatie).